Bel ons: +31 6 40517146

Project: A Better You

Project: A Better You

Project a better you is hét fitness programma waar je gegarandeerd succes mee behaald. Met behulp van een op maat gemaakt voedings-, trainingsschema en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je jezelf in 12 weken tijd energieker, sterker en gelukkiger gaat voelen.

Wat is Project a better you?

Project a better you is het fitnessproject dat deelnemers weer de juiste richting op stuurt. Vanwege het combineren van kennis over hormonen, voeding en trainingsmethodieken behalen deelnemers enorm goede resultaten op het gebied van afvallen, afnemen van lichamelijke klachten en spieropbouw.

Voordat je aan je eerste trainingssessie begint meten we je hormonale balans. Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren maar ook hoeveel en waar we vet opslaan. Ze bepalen als het ware dus onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald. Hormonale disbalans speelt vaak een rol bij een lange lijst aan klachten. Door dit aan te pakken zorgen we ervoor dat je maximale resultaten uit je training gaat halen.

Voor wie is Project a better you geschikt?

Project a better you is geschikt voor iedereen die zich energieker, sterker en gelukkiger wilt voelen. Dus wil jij: Meer energie, sterker worden, afvallen, je stress verlagen en je gelukkiger voelen en hebben de manieren waarop je dat hebt geprobeerd te bereiken niet gewerkt? Dan is project a better you iets voor jou.

Project a better you in het kort

  • Duur: 12 weken
  • Elke maandag- en woensdagavond met groepsgenoten trainen onder leiding van je personal trainer (optionele derde training mogelijk)
  • Maximaal 12 personen
  • Je persoonlijke hormonaal profiel
  • Op maat gemaakt voedingsschema
  • Op maat gemaakt trainingsschema
  • Trainen onder begeleiding van een personal trainer
  • Buiten de trainingen om direct contact met je trainer(s) en teamgenoten via Whatsapp
  • Inclusief supplementen (twv €100,-) voor de kickstart

Wat deelnemers over project a better you zeggen:

 

“Wat ik kan zeggen over het project a better you: Tot nu toe heb ik goede resultaten van het project; ik ben afgevallen in kilo’s maar belangrijker is nog wel de centimeters die ik kwijt ben bij mij heup/buik/taille waardoor ik nu een kleinere kleding maat heb! Daarnaast zit ik gewoon lekkerder in mijn vel! Door de tips en adviezen van Niels en Laurens kan ik nu zelf bepalen wat gezond eten en goed trainen is, en vind ik het ook goed vol te houden!

Dank jullie wel dat ik een nieuwe weg mocht inslaan. Dank zij jullie ben ik er top op vooruit gegaan!”

 

“Vandaag Project: A Better You, kortweg PABY, afgerond samen met mijn sportmaatjes. In 12 weken tijd is er 18 kg minder van mij op de wereld. Hoewel ik zelf aan de gewichten heb gehangen had ik dit nooit kunnen bereiken zonder die super begeleiding van Niels en lieve, lieve Laurens. Hoewel ik die jongen graag achter het behang soms wilde plakken heeft hij dit wel voor elkaar gekregen. Drie keer per week aan de sport. Iedere keer weer met frisse tegenzin. Ik kan het aanraden. Ben trots op mezelf en dankbaar naar RYU.”

Interesse in project a better you?

Wil je jezelf aanmelden of wil je meer informatie over project a better you? Neem direct contact met ons op via het contactformulier aan de zijkant.