Bel ons: +31 6 40517146

Sportschool Waalwijk

Wij zijn gestart in 2012 door Niels Tuhumury. Na zijn terugkeer vanuit Los Angeles (USA) is hij begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Toentertijd had RYU Waalwijk nog geen eigen Sportschool en werd gebruik gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

Deze locatie werd al gauw te klein, vandaar dat in 2013 er een eigen Sportschool (voor groepslessen en vrije fitness) werd geopend. Inmiddels is RYU Waalwijk uitgegroeid tot een allround Sportschool waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten, vrije fitness en personal training.

We train different! We are RYU. RYU is niet de Sportschool waar je er niet alleen voor staat. Buiten het vrij trainen bieden wij bij RYU ook veel groepslessen aan waar je echt aandacht van de instructeurs krijgt om het beste uit jezelf te halen. Met meerdere instructeurs, ieder met zijn eigen expertise werken we samen met onze leden om ieder zijn persoonlijke doelen te behalen.

Hiervoor zijn bij RYU de volgende faciliteiten:

    Dojo (vechtsporten)
    Monkey Shack (voor groepslessen)
    Iron Room (vrije fitness ruimte)

 

Dojo

Bij binnenkomst rechtdoor de trap op, vervolgens direct aan je linkerzijde bevindt zich de Dojo. De Dojo is ingericht om op een veilige manier om verschillende vechtsporten te kunnen beoefenen in onze gym. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven:

    Kickboks lessen
    MMA (Mix Martial Arts)
    Braziliaans Jiu Jitsu
    Grappling
    Cardio kickboks lessen

 

Dojo Sportschool Waalwijk RYU

Monkey Shack

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Strenght & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better RYU. Deze ruimte is voor iedereen die het zat is om in zijn/ haar auto te stappen naar de sportschool te gaan om vervolgens op een loopband voor de tv je favoriete programma te kijken. In The Monkey Shack word je namelijk uitgedaagd om wel je eigen grenzen te verleggen. The monkey shack is voorzien van alle benodigde materialen die jij nodig hebt om jouw lichaam in topconditie te krijgen.

 

Sportschool Waalwijk RYU MonkeyShack

Iron Room (vrije fitness)

De IRON ROOM is onze nieuwste uitbreiding en is beschikbaar sinds 2018. Deze 200m2 heet de IRON ROOM en is bedoeld als vrije fitness ruimte voor jou.

Deze ruimte staat vol met loopbanden, tv schermen en een schattige BOSU-bal voor je balans. NOT…….. deze 200m2 staat vol staan met IJZER! Denk aan half racks voor o.a. je squats, benchpress, shoulderpress en deadlifts. Maar ook voldoende benches voor je dumbell oefeningen. En dat in combinatie met een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en nog veel meer!

De IRON ROOM (200m2) heeft ook een Cardio Arena en daar kun je o.a de onderstaande apparatuur verwachten:

    3x Schwinn AD8 Airdyne
    1x Assault AirRunner
    1x Concept2 SkiErg
    1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang

 

Sportschool Waalwijk RYU IronRoom

Handige informatie?

-> Andere groepslessen
-> Lesrooster
-> Cardio Kickboksen

Interesse in een proefles?

Wil je graag een keer meetrainen of zit je nog met vragen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier hieronder.

   ✔ Vrije Sport ruimte     ✔ Vanaf 09.00 al welkom     ✔ Op eigen tempo met mogelijkheid tot begeleiding