Bel ons: +31 6 40517146

Kickboksen 7+ jr

Kickboksen 7+ jr

Op een speelse manier de beginselen van het kickboksen leren.

De Kids Kickboksles is voor kinderen vanaf 7 jaar en tot en met 12 jaar. Deze les die op woensdagmiddag en zaterdagochtend wordt gegeven staat in het teken van het leren van de diverse kickbokstechnieken op een speelse manier. Denk hierbij aan trappen stoten, maar ook de verdediging hierop komt aanbod. De Kids Kickboksles is dan ook zeer geschikt om je kind zichzelf te leren verdedigen.

 

Waarom Kids Kickboksen zo goed voor je kind is?
Helaas wordt de maatschappij steeds harder en komen kinderen hier op een steeds jongere leeftijd al mee in aanraking op de speelplaats of op straat bijvoorbeeld. Naast dat ze zich leren verdedigen zal je kind zich ook zelfverzekerder gaan voelen als hij/ zij tijdens de lessen erachter komt waartoe ze in staat zijn. Daarnaast is het ook een goede workout in een leuke groep van kinderen.

 

Respect
Respect naar elkaar toe is zowel in het dagelijks leven als tijdens de lessen bij RYU enorm belangrijk. Hier zullen de kinderen dan ook op gewezen door aardig voor elkaar te zijn en dat kickboksen een sport is en niet een middel om andere kinderen pijn te willen doen.