Bel ons: +31 6 40517146

hungryU by Bartel – gezonde maaltijden!

hungryU by Bartel – gezonde maaltijden!

Schermafbeelding 2017-11-02 om 14.15.46

Vele RYU-ers eten al volgens de regels die binnen de visie van RYU passen. Mede door deze voedingsregels bereiken we enorm goede resultaten met Project: A Better You, maar presteren onze wedstrijdvechters ook optimaal. Om het voor iedereen nog toegankelijker te maken presenteren wij jullie:

hungRYU by Bartel!

Dit moet het nog makkelijker voor jullie maken om goed en gezond te kunnen eten zodat ook jullie optimaal kunnen presteren. Dankzij de samenwerking met chefkok Bartel zullen deze maaltijden ook geen droge en smaakloze hap zijn, maar vers gemaakt, met heerlijke kruiden waardoor gezond eten ineens niet meer saai hoeft te zijn.

De maaltijden die jullie kunnen kopen vallen onder maaltijd 3 (lunch) en 5 (diner). Daarnaast hebben we heerlijke granola/muesli repen voor maaltijd 2 en 4 (snack moment). Ook vers gemaakt by Bartel!

Wat kost hungryU ?

Alle maaltijden zijn gecodeerd met kleuren. De kleuren geven de prijs aan:

Oranje = € 3,-
Rood = € 4,-
Zwart = € 5,-

Je kunt dus zelf je maaltijd samenstellen. Neem je echter een complete week van 5 menu’s dan krijg je daarbij een gratis portie granola/muesli repen.

De maaltijden zijn dus vers bereid en zullen bevroren verkocht worden. Je kunt de maaltijd – volgens de omschrijving – in de oven of magnetron opwarmen en daarna kun je genieten van je maaltijd.

Met ingang van maandag 6 november zullen de maaltijden te koop zijn bij RYU. En zijn zowel voor leden als voor niet-leden verkrijgbaar. Pinnen is helaas nog niet mogelijk bij ons, dus zorg dat je contant geld bij je hebt.