Bel ons: +31 6 40517146

Fitness Waalwijk

Wij zijn gestart in 2012 door Niels Tuhumury. Na zijn terugkeer vanuit Los Angeles (USA) is hij begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Toentertijd had RYU Waalwijk nog geen eigen Fitness club en werd gebruik gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

Deze locatie werd al gauw te klein, vandaar dat in 2013 er een eigen gym (sportschool en fitness ruimte) werd geopend. Inmiddels is RYU Waalwijk uitgegroeid tot een allround Fitness club waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten, yoga en personal training.

We train different! We are RYU. RYU is niet de Fitness club waar je er niet alleen voor staat. Buiten het vrij trainen bieden wij bij RYU ook veel groepslessen aan waar je echt aandacht van de instructeurs krijgt om het beste uit jezelf te halen. Met meerdere instructeurs, ieder met zijn eigen expertise werken we samen met onze leden om ieder zijn persoonlijke doelen te behalen.

Hiervoor zijn bij RYU de volgende faciliteiten:

    Dojo (vechtsporten)
    Monkey Shack (voor groepslessen)
    Iron Room (vrije fitness ruimte)

Iron Room (vrije fitness)

De IRON ROOM is onze nieuwste uitbreiding en is beschikbaar sinds 2018. Deze 200m2 heet de IRON ROOM en is bedoeld als vrije fitness ruimte voor jou.

Deze ruimte staat vol met loopbanden, tv schermen en een schattige BOSU-bal voor je balans. NOT…….. deze 200m2 staat vol staan met IJZER! Denk aan half racks voor o.a. je squats, benchpress, shoulderpress en deadlifts. Maar ook voldoende benches voor je dumbell oefeningen. En dat in combinatie met een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en nog veel meer!

De IRON ROOM (200m2) heeft ook een Cardio Arena en daar kun je o.a de onderstaande apparatuur verwachten:

    3x Schwinn AD8 Airdyne
    1x Assault AirRunner
    1x Concept2 SkiErg
    1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang

 

Fitness ruimte

Handige informatie?

-> Andere groepslessen
-> Lesrooster
-> Cardio Kickboksen

Interesse in een proefles?

Wil je graag een keer meetrainen of zit je nog met vragen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier hieronder.

   ✔ Vrije Fitness ruimte     ✔ Vanaf 09.00 al welkom     ✔ Op eigen tempo met mogelijkheid tot begeleiding