Bel ons: +31 6 40517146

FaciliteitenOverzicht van onze trainingsruimtes

Bij Ryu doen wij er alles aan om de perfecte omgeving te creëren voor professionele en recreatieve (vecht)sporters. You don’t have to be a fighter to train like one. Om dit zo gestructureerd mogelijk te houden beschikken wij over verschillende trainingruimtes.

Dojo

Bij binnenkomst rechtdoor de trap op, vervolgens direct aan je linkerzijde bevindt zich de Dojo. De Dojo is ingericht om op een veilige manier verschillende vechtsporten te kunnen beoefenen. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Kickboksen, MMA, Braziliaans Jiu Jitsu, Grappling en cardio kickboksen.

Monkey shack

Ga je bij binnenkomst halverwege de hal naar rechts dan kom je terecht in de Monkey shack. De Monkey shack is onze groepsles georiënteerde  krach-en-conditieruimte. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Strenght & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better Ryu.

Iron Room sinds 2018

Direct bij binnenkomst aan je linkerzijde bevindt zich de Iron Room. De Iron Room is de nieuwste toevoeging aan onze trainingsruimtes en is open sinds januari 2018. Met meer dan 200 m2 aan oppervlakte is de Iron Room een echt deadlift, squat en benchpress paradijs worden. Met daarnaast een mooie cardio area. De Iron Room is bedoeld als vrije en zelfstandig te gebruiken fitnessruimte. Ideaal voor iedereen die zelfstandig op een no-nonsense manier aan zijn kracht en conditie wilt werken. En mocht je ergens vragen over hebben kun je altijd een van onze trainers aanspreken.