Bel ons: +31 6 40517146

Eigenaar/ trainer Niels in het Brabants Dagblad!

Eigenaar/ trainer Niels in het Brabants Dagblad!

BDinterview

Toen ik 5 jaar geleden begon met RYU was niet de onderneming zelf de grootste uitdaging, maar de associatie/ reputatie die men heeft met vechtsport. Waarin we met RYU de afgelopen jaren heel veel projecten hebben gedaan met veel gerespecteerde scholen, organisatie en bedrijven uit Waalwijk e.o. weten de mensen die bij ons trainen dat RYU voor kwaliteit (van trainen) staat. Vandaag is een interview van mij gepubliceerd in het Brabants Dagblad die hopelijk nog meer vooroordelen wegneemt betreft mijn favoriete sport. En hoop ik met nog meer mensen mijn passie te kunnen delen op de mat bij RYU. Een beknopte versie van het interview kun je hier lezen: https://www.bd.nl/waalwijk/niels-tuhumury-is-terug-uit-la-en-runt-nu-sportschool-in-waalwijk-ik-denk-dat-ik-niet-uitgesproken-genoeg-was~a091e094/